ΣΟΜΠΕΣ PELLETS ΑΕΡΟΘΕΡΜΕΣ

Οι αερόθερμες σόμπες πέλλετ ή σόμπες πέλλετ αέρα, συνδυάζουν την παράδοση με τη σύγχρονη τεχνολογία, καθώς η λειτουργία τους στηρίζεται στη γνώστη μέθοδο της παραγωγής ζεστού αέρα μέσω της καύσης ενώ παράλληλα διαθέτουν όλα εκείνα τα πλεονεκτήματα που εξασφαλίζει η μοντέρνα κατασκευή τους.

Εν συντομία, οι σόμπες πέλλετ αέρα ή αερόθερμες σόμπες πέλλετ, καίγοντας πέλλετ, παράγουν θερμό αέρα ο οποίος διαχέεται στο χώρο που θέλουμε να θερμάνουμε.

Στην εταιρεία μας θα βρείτε μια εξαιρετικά μεγάλη γκάμα από ενεργειακές αερόθερμες σόμπες πέλλετ (Pellet) των μεγαλύτερων Ιταλικών οίκων: La Nordica – Extraflame ,Ravelli και EdilKamin. Διαθέτουμε εξειδικευμένο και πιστοποιημένο προσωπικό για την εγκατάσταση όλων των συσκευών, καθώς και πλήρες και άμεσο after sales service, για την εξυπηρέτηση των πελατών μας. Όλα τα προϊόντα της κατηγορίας αυτής, έχουν εγγύηση δύο (2) ετών.

TZAKIA ΑΕΡΟΘΕΡΜΑ PELLETS

Τα αερόθερμα τζάκια πέλλετ, συνδυάζουν την παράδοση με τη σύγχρονη τεχνολογία, καθώς η λειτουργία τους στηρίζεται στη γνώστη μέθοδο της παραγωγής ζεστού αέρα μέσω της καύσης ενώ παράλληλα διαθέτουν όλα εκείνα τα πλεονεκτήματα που εξασφαλίζει η μοντέρνα κατασκευή τους.

Τα τζάκια πέλλετ αέρα καίγοντας πέλλετ παράγουν θερμό αέρα ο οποίος διαχέεται στο χώρο που θέλουμε να θερμάνουμε.

Στην εταιρεία μας θα βρείτε μια εξαιρετικά μεγάλη γκάμα από ενεργειακές τζάκια πέλλετ (Pellet) των μεγαλύτερων Ιταλικών οίκων: La Nordica – Extraflame ,Ravelli και EdilKamin. Διαθέτουμε εξειδικευμένο και πιστοποιημένο προσωπικό για την εγκατάσταση όλων των συσκευών, καθώς και πλήρες και άμεσο after sales service, για την εξυπηρέτηση των πελατών μας. Όλα τα προϊόντα της κατηγορίας αυτής, έχουν εγγύηση δύο (2) ετών.

ΛΕΒΗΤΕΣ PELLET

Οι λέβητες πέλλετ συνδυάζουν την ευκολία ενός λέβητα πετρελαίου με την οικονομία και τα περιβαλλοντικά ωφέλη της καύσης του πέλλετ. Το πέλλετ κατασκευάζεται από καθαρό ξύλο και υπολείματα της κατεργασίας του. Είναι ένα βιοκαύσιμο με σχεδόν μηδενικό ισοζύγιο εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα, γιατί το διοξείδιο του άνθρακα που παράγεται κατά την καύση του πέλλετ είναι ισόποσο με αυτό που καταναλώθηκε από τα δέντρα κατά την ανάπτυξή τους. Ειδικά με τους σύγχρονους λέβητες πέλλετ τα περιβαλλοντικά ωφέλη είναι ακόμη μεγαλύτερα, καθώς τόσο η παροχή του αέρα για την καύση όσο και η παροχή καυσίμου ελέγχονται και ρυθμίζονται διαρκώς από την συσκευή, προκειμένου να επιτυγχάνεται η λεγόμενη “στοιχειομετρική αναλογία”, που μας εξασφαλίζει μέγιστη απόδοση και ελαχιστοποίηση των ρύπων. Επίσης, οι σύγχρονοι λέβητες πέλλετ λειτουργούν όπως οι συσκευές “inverter” αυξάνοντας ή μειώνοντας την ισχύ τους, ανάλογα με τις ανάγκες της εγκατάστασης. Κατ’ αυτόν τον τρόπο αποφεύγονται τα συχνά ανάματα και σβησίματα της συσκευής (όπως γίνεται με το πετρέλαιο), κατά τα οποία γίνεται σπατάλη καυσίμου και ενέργειας.

ΣΟΜΠΕΣ ΛΕΒΗΤΕΣ PELLET

Μια σόμπα πέλλετ ουσιαστικά έχει παρόμοια λειτουργία με αυτή του λέβητα, με τη διαφορά ότι η εγκατάστασή της δεν απαιτεί κάποιον ξεχωριστό χώρο αλλά μπορεί να εγκατασταθεί σε οποιοδήποτε σημείο του σπιτιού (αρκεί να υπάρχει παροχή ρεύματος και κάποιο σημείο από όπου θα μπορεί να εξάγεται ο καπνός).

Οι σόμπες πέλλετ νερού δεν θερμαίνουν άμεσα το χώρο μέσω θερμού αέρα αλλά συνδέονται με το σύστημα θέρμανσης του σπιτιού και μέσω της καύσης πέλλετ ζεσταίνει το νερό το οποίο στη συνέχεια με τη βοήθεια του κυκλοφορητή διοχετεύεται στα θερμαντικά σώματα του σπιτιού.

Η εταιρεία μας διαθέτει πολύ μεγάλη γκάμα από ετοιμοπαράδοτες ενεργειακές σόμπες πέλλετ (Pellet) καλοριφέρ της κορυφαίας Ιταλικής εταιρείας La Nordica – Extraflame,Ravelli και Edilkamin σε ασυναγώνιστες τιμές.

 

TZAKIΑ ΛΕΒΗΤΕΣ PELLETS

Το τζάκι λέβητας  ουσιαστικά έχει παρόμοια λειτουργία με αυτή του λέβητα, με τη διαφορά ότι η εγκατάστασή του γίνεται στο σαλόνι και της κατοικίας και καταλαμβάνει την θέση του παραδοσιακού τζακιού.

Τα τζάκια λέβητες δεν θερμαίνουν άμεσα το χώρο μέσω θερμού αέρα αλλά συνδέονται με το σύστημα θέρμανσης του σπιτιού και μέσω της καύσης πέλλετ ζεσταίνει το νερό το οποίο στη συνέχεια με τη βοήθεια του κυκλοφορητή διοχετεύεται στα θερμαντικά σώματα του σπιτιού.

Η εταιρεία μας διαθέτει πολύ μεγάλη γκάμα από ετοιμοπαράδοτες ενεργειακές σόμπες πέλλετ (Pellet) καλοριφέρ της κορυφαίας Ιταλικής εταιρείας La Nordica – Extraflame,Ravelli και Edilkamin σε ασυναγώνιστες τιμές.

 

Pin It on Pinterest

Share This