Grundfos SCALA2

Τέλεια Πίεση Νερού!

ΜΙΚΡΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ – ΕΥΚΟΛΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ
Το GRUNDFOS SCALA2 είναι ένα πλήρες πιεστικό συγκρότημα που παρέχει τέλεια πίεσησε όλες τις βρύσες. Περιλαμβάνει αντλία, κινητήρα, δοχείο, αισθητήρα, inverter καιβαλβίδα αντεπιστροφής σε μια μικρή ενιαία μονάδα που εγκαθίσταται γρήγορα καιεύκολα. Με έξυπνο έλεγχο, το SCALA2 προσαρμόζει την απόδοσή του σε κάθε ζήτηση –και με τον υδρόψυκτο κινητήρα του έχει ένα από τα χαμηλότερα επίπεδα θορύβουστην κλάση του. Το αποτέλεσμα είναι μέγιστη άνεση με την ελάχιστη κατανάλωση.

Η εγκατάσταση δεν ήταν ποτέ ευκολότερη
Το SCALA2 είναι πιεστικό συγκρότημα σχεδιασμένο για εύκολη εγκατάσταση. Μπορεί να χωρέσει μέσα σε ένα ντουλάπι της κουζίνας, και να ρυθμίζει αυτόματα τόσο την πίεση αλλά και την κατανάλωση του νερού στο σπίτι. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συνδέσετε το SCALA2 και αφήστε το να φροντίσει για τα υπόλοιπα.

Διαστασιολόγηση & επιλογή σε δευτερόλεπτα
Ένας τύπος για όλες τις οικιακές εφαρμογές. Ο υπολογισμός και η επιλογή δεν ήταν ποτέ ευκολότερα. Το SCALA2 διαχειρίζεται όλες τις οικιακές ανάγκες υδροδότησης για έως 8 παροχές σε 3 ορόφους.

Έξυπνος έλεγχος της αντλίας
Το SCALA2 διαθέτει έξυπνο έλεγχο της αντλίας, η οποία παρακολουθεί το σύστημα και αντισταθμίζει τυχόν απώλεια πίεσης. Αυτό σημαίνει ότι από τη στιγμή που έχετε ρυθμίσει το επίπεδο πίεσης του νερού, το SCALA2 θα εξασφαλίσει μια σταθερή ροή του νερού από όλες τις βρύσες, ανεξάρτητα από την πίεση εισόδου ή τον αριθμό ανοικτών βρύσων.

Το SCALA2 είναι τελειοποιημένο για τη χρήση σε οικίες με μέχρι 3 ορόφους και 8 βρύσες

Επισκόπηση

Τέλεια Πίεση Νερού – Μικρές Διαστάσεις – Εύκολη Εγκατάσταση

Το GRUNDFOS SCALA2 είναι ένα πλήρες πιεστικό συγκρότημα που παρέχει τέλεια πίεση σε όλες τις βρύσες. Περιλαμβάνει αντλία, κινητήρα, δοχείο, αισθητήρα, inverter και βαλβίδα αντεπιστροφής σε μια μικρή ενιαία μονάδα που εγκαθίσταται γρήγορα και εύκολα. Με έξυπνο έλεγχο, το SCALA2 προσαρμόζει την απόδοσή του σε κάθε ζήτηση και με τον υδρόψυκτο κινητήρα του έχει ένα από τα χαμηλότερα επίπεδα θορύβου στην κλάση του. Το αποτέλεμα είναι μέγιστη άνεση με την ελάχιστη κατανάλωση.

Τι είναι ο έξυπνος έλεγχος της αντλίας;

Το SCALA2 διαθέτει ενσωματωμένο αισθητήρα, που μετρά συνεχώς την πίεση
κατάθλιψης. Αν η πίεση πέσει κάτω από το επιθυμητού σημείου, το SCALA2 ενισχύει
τη λειτουργία του αμέσως για να αντισταθμίσει την απώλεια πίεσης. Εμείς το
ονομάζουμε έξυπνο έλεγχο της αντλίας και το αποτέλεσμα η τέλεια πίεση νερού !

Πλεονεκτήματα

Τέλεια πίεση νερού: Ο έξυπνος έλεγχος της αντλίας εξασφαλίζει τέλεια πίεση συνεχώς, ρυθμίζοντας τηνλειτουργία της αντλίας.
Χαμηλός θόρυβος: Με στάθμη θορύβου σε κανονική χρήση 47 dB(A), το SCALA2 είναι ένα από τα πιό αθόρυβα πιεστικά στην κλάση του.
Εύκολη επιλογή: Ένας τύπος για όλες τις οικιακές εφαρμογές.
Εύκολη εγκατάσταση: Κόμπακτ, όλα-σε-ένα, για τέλεια εγκατάσταση σε μηδενικό χρόνο.
Εύκολο στο χειρισμό του: Φιλικός πίνακας ελέγχου για εύκολη αρχική ρύθμιση.
Εφαρμογές

Το SCALA2 είναι σχεδιασμένο για οικιακή παροχή νερού σε έως 8 παροχές σε 3 ορόφους.

Ενίσχυση πίεσης δικτύου: Αυξάνει την πίεση τουδημόσιου δικτύου ύδρευσης.
Ενίσχυση πίεσης από δεξαμενή: Αυξάνει την πίεση από δεξαμενές υπέργιες ή υπόγειες,περιλαμβανομένων δεξαμενών με νερό βροχής.
Ενίσχυση πίεσης από πηγάδι: Μπορεί να αντλήσει νερό από βάθος έως 8 μέτρων.
Εσωτερική ή εξωτερική εγκατάσταση X4D, τύπος περιβλήματος 3

ΦΥΛΛΑΔΙΑ

SCALA2 (PERFECT WATER PRESSURE) (EndUser) (Product brochure)

With the new GRUNDFOS SCALA2 water booster pump, perfect water pressure is finally available in an all-in-one unit. Now you can enjoy the luxury of a perfectly comfortable shower any time of day – even when your family is using the many other taps in your home, for instance in the bathroom, the kitchen and the garden. And the SCALA2 is so compact and quiet, you won’t even know it’s there.

SCALA2 (PERFECT WATER PRESSURE) (INSTALLERS) (Product brochure)

GRUNDFOS SCALA2 is a fully integrated water booster pump delivering perfect water pressure to all taps. It features pump, motor, tank, sensor, drive and non-return valve in one compact unit that installs quickly and easily. With its intelligent pump control, SCALA2 adjusts performance to any demand – and with its water-cooled motor, it offers one of the lowest noise levels in its class. The result is maximum comfort with minimum effort.

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΟΙΚΙΑΚΟΥ ΠΙΕΣΤΙΚΟΥ ΤΗΣ GRUNDFOS

Το GRUNDFOS SCALA2 είναι ένα πλήρες πιεστικό συγκρότημα που παρέχει τέλεια πίεσησε όλες τις βρύσες. Περιλαμβάνει αντλία, κινητήρα, δοχείο, αισθητήρα, inverter και βαλβίδα αντεπιστροφής σε μια μικρή ενιαία μονάδα που εγκαθίσταται γρήγορα και εύκολα. Με έξυπνο έλεγχο, το SCALA2 προσαρμόζει την απόδοσή του σε κάθε ζήτηση –και με τον υδρόψυκτο κινητήρα του έχει ένα από τα χαμηλότερα επίπεδα θορύβου στην κλάση του. Το αποτέλεσμα είναι μέγιστη άνεση με την ελάχιστη κατανάλωση

SCALA2 ΠΩΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΤΕΛΕΙΑ ΠΙΕΣΗ ΝΕΡΟΥ ΣΤΗΝ ΟΙΚΙΑ ΣΟΥ

Το Grundfos SCALA2 διαθέτει έξυπνο σύστημα ελέγχου της αντλίας που της επιτρέπει να προσαρμόζει την πίεση σύμφωνα με την ζήτηση από τους χρήστες. Παρακολουθήστε το παραπάνω βίντεο για να μάθετε πώς SCALA2 αποδίδει τέλεια πίεση σε όλες τις βρύσες όλη την ώρα.

Πως να εγκαταστήσετε το SCALA2

Μάθετε πώς μπορείτε να εγκαταστήσετε το SCALA 2 σε τρία γρήγορα βήματα

SCALA2 Tried & Tested to Perfection

Pin It on Pinterest

Share This